Team Mortis readathon!

De Team Mortis serie is een serie waar ik heel veel van hou, maar nog niet elk deel van gelezen heb. Deel 1, 2, 3 en 9 heb ik al gelezen en vond ze elk echt goed. Geen idee waarom ik de andere delen nog niet gelezen heb, maar ik dacht, waarom geen readathon houden?

Wil jij ook graag beginnen met deze serie of eindelijk ook verder lezen? Dan is dit natuurlijk de ideale kans, doe gerust mee! Ik zal posts plaatsen op Instagram (@axellesbooks) en ook hier. Zo kunnen we als lezers ook discussiëren over de boeken.

Deze readathon gaat door van 6 april tot 6 mei! Er zijn geen verplichtingen dat je elk boek móét meelezen. Doe je maar met één deel of een paar mee, ook goed! Ik wil het vooral leuk houden. Een tijdschema:

Nu, mis je een paar delen of wil je graag eens beginnen met deel 1? Met de kortingscode AXELLETM10 krijg je 10% korting op alles dat te maken heeft met de serie op de site van Kinderboekhandel Pardoes. Vanaf 30 euro is de verzending ook gratis. Dit is een ideale kans om mee te lezen! Link voor het eerste boek vind je hier.

Ik kondig het al zo vroeg aan zodat mensen de tijd hebben om eventueel de boeken te kopen of te lenen bij de bib. En zo kan je natuurlijk zelf ook al wat plannen!

Laat mij weten in de reacties of je zult meedoen en hopelijk tot in de readathon posts dan! Ik kijk er al heel hard naar uit!

Ik verdien helemaal niets met de code, het is geen affiliatielink of sponsering.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: