Recensie: Pumps, Pillen & Popcorn – Angela Stegeman

Emma is dertig en heeft een goed leven over het algemeen. Maar, ze heeft niemand om het allemaal mee te delen en kijkt toch wel naar de mannen om te zien of er iets leuks tussen zit. Als blijkt dat haar nieuwe beste vriendin Nina een extreem knappe broer heeft, valt ze als een blok voor hem. Emma denkt echter dat Pim de extreem knappe broer, op mannen valt. Telkens als Emma het wil hebben over Pim, blokt Nina Emma af. Nina wil het dus niet hebben over haar broer en dat vindt Emma wel raar. Er duiken veel vragen op in Emma. Zullen die vragen beantwoord raken?

Pumps, pillen & popcorn is een zeer luchtige liefdesroman dat ideaal is om tussendoor of buiten lekker in de zon eens te lezen. Het leest zeer gemakkelijk weg en het is ook een zeer toegankelijk boek om te lezen.

Echter vragen de twee verschillende gezichtspunten wel wat inspanning. Zo zie je het ene hoofdstuk vanuit het standpunt van Emma en het ander uit die van Nina zonder dat je het direct door hebt. Hiermee bedoel ik, dat het eventjes denken is over wie het nu net gaat. Een naam naast het hoofdstuktitel was wel handig geweest op dat vlak.

Verder lijkt het alsof Emma zo veel keer verliefd wordt als ze van onderbroek verandert. Oké, nu ook niet zo overdreven veel, maar het voelde wel zo aan toen het boek uit was. Dit bedoel ik niet op een negatieve manier, maar op een grappige manier want je kan er wel mee lachen.

Het hele verhaal is heel leuk om te lezen en het is ook vermakelijk. Je vliegt er doorheen door de fijne schrijfstijl en je wil heel graag weten wat Emma nu precies gaat doen met de Pim situatie en wat Nina nog allemaal zal doen. En voor welke man Emma zal gaan aangezien ze de keuze heeft tussen een paar mannen. De een al iets geschikter voor haar dan de ander.

Omdat dit zo’n fijn boek is om te lezen, maar ik niet echt een wauw gevoel kreeg en moest denken wie er nu aan het woord was, geef ik het boek 3,5 sterren. Als je zoekt naar een boek waar je niet bij wil denken en wil genieten, dan is dit zeker het geschikte boek voor jou!

Waardering: 3.5 uit 5.

Titel: Pumps, Pillen & Popcorn
Auteur: Angela Stegeman
Uitgeverij: Ellessy Relax
230 pagina’s
paperback

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: